Alle springkussen formaten van Springkussensland

Springkussensland is leverancier van een breed assortiment aan springkussens. Springkussens zijn opvallend door haar kleuren en patronen. Hieronder vindt u verschillende springkussen formaten van klein naar extra groot. De springkussens zijn van de merken Happybouncer en Avyna en zijn voorzien van veiligheidsnetten. Onze springkussens zijn voor huishoudelijk gebruik geschikt.

Kleine Springkussens

Ons assortiment met kleine springkussens is voor de allerkleinste. Het assortiment bestaat uit verschillende thema’s en is geschikt voor huishoudelijk gebruik. De kleine formaten zijn geschikt om in de tuin of grote binnen ruimtes te plaatsen.

Middel Springkussens

Onze middel springkussens zijn geschikt voor feestpartijen en kleine evenementen. De middel formaten zijn overdekt en zijn voorzien van verschillende speelelementen.

Kies uit springkussens met een glijbaan, ballenbak, spellen, water of klimtorens.

Grote Springkussens

In het assortiment hebben we grote tot extra grote springkussens. Deze zijn geschikt voor meerdere kindjes tegelijk tijdens een feestelijke gelegenheid. De grote formaten zijn voorzien van veel springplezier door verschillende speelonderdelen.

Opblaasbare Stormbanen

De opblaas stormbanen zijn voorzien van een parcour vol speelavonturen om een ultieme speelplezier te realiseren op verjaardag feestjes, familiefeesten of andere gelegenheden. Maar ook op sport toernooien of school evenementen is een wedstrijd op een opblaasbare stormbaan een uitdaging.

Wilt u meer informatie over het springkussen assortiment? Neem dan contact met ons op.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

22 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

22 Artikel(en)