Welkom op Springkussensland.nl

De specialist op het gebied van springkussens

Springkussensland is gespecialiseerd op het gebied van springkussens. Er is altijd volop springplezier voor iedereen! Onze springkussens worden geselecteerd op veiligheid en kwaliteit voor de scherpste prijs. Het springkussen assortiment bestaat uit de bekende merken HappyHop en Ayyna. De springkussens zijn voorzien van de benodigde veiligheidscertificaten en voldoen aan alle Europese veiligheidsnormen.

Het springen op opblaasbare luchtkussens is niet alleen voor de pret, maar het stimuleert ook de ontwikkeling van uw kind. Het is goed voor de conditie en de motoriek van het kind. Het assortiment van springkussens bestaat niet alleen uit het springen in de lucht, maar ook uit stormbanen met voetbal, basketbal, darten, ring-werpen en klauteractiviteiten.

Door onze scherpste prijzen is een springkussen kopen voordeliger dan huren! Bekijk de modellen tot € 300,- euro.

Springkussens in iedere maat

We hebben een breed assortiment aan springkussens en luchtkastelen. Voor ieder een passende attractie op een binnen of buiten locatie. De formaten van luchtkussens variëren van klein tot extra groot. Ook bestaat het assortiment uit verschillende thema’s als springkussenkastelen, kleine springkussens of andere opblaasstormbanen thema’s.Waarom een springkussen kopen

Op eerste oogopslag lijkt huren gemakkelijker dan een springkussen kopen. Door de aanschaf van een springkussen bent u altijd in bezit van een nieuwe en professionele springkussen. Met de scherpste prijzen.

Voordelen van springkussens kopen:

Zeer stabiel en veilig

Springkussens van de hoogstaande kwaliteit

Springkussens hebben dubbele gestikte naden

Voorzien van veiligheidsnetten

Gebruik voor binnen- en buiten locaties

Snel en makkelijk op te bouwen

Scherpe prijzen

Springkussen opzetten tip

Een springkussen opzetten lijkt een grote klus, maar dat is het zeker niet. De springkussens zijn gemakkelijk en zeer snel op te zetten. Allereerst kiest u de locatie. Vervolgens worden de kussens uitgerold. Als laatst sluit u de luchtslang om de mond van de bijgeleverde blower en stopt u de stekker in het stopcontact. Om het luchtkussen een stukje stevigheid te geven worden er haringen en scheerlijnen bevestigd. Het springplezier kan beginnen!

Maak een keuze uit onze springkussens in verschillende afmetingen, kleuren, vormen en functies.

Geen verzendkosten voor bestelling van al onze springkussens.