Springkussens voor thuis

Het ruime assortiment Happy Hop springkussens is, voor klein en groot. Onze springkussens zijn veilig en van hoogwaardige kwaliteit, waardoor ze voor dagelijks gebruik jarenlang meegaan. Met het thuis assortiment brengt u verjaardagsfeestjes thuis tot één groot feest. Wat is er fijner dan een eigen springkussen in de tuin. Springkussens zijn ideaal voor dagelijks gebruik. Door de motorische ontwikkeling die kinderen vanaf 3 jaar ontwikkelen, is springen een noodzakelijke ontwikkeling. Springen op een luchtkussen helpt bij de conditie van een kind.  

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

23 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

23 Artikel(en)

Springkussens voor binnen

Springkussensland heeft ook springkussens voor binnenshuis. Met een ruime woonkamer, schuur of extra kamer is de springkussen eenvoudig binnen te plaatsen. Zie hier het springkussen assortiment voor binnen.

Springkussens voor in de tuin

Als het zonnetje begint te schijnen, kunnen de kinderen heerlijk naar buiten. Met een springkussen in de achtertuin hoeven ze niet het speelplezier op te zoeken, maar komt het speelplezier naar hun toe. De middel- tot grote springkussens zijn ideaal voor in de tuin of op de stoep.

Bekijk het ruime assortiment van springkussens voor in de tuin.

Springkussens voor buiten

Bij Springskussensland is het naast binnenshuis ook mogelijk om buitenshuis een springkussen aan te schaffen. Hiervoor hebben we de grote en extra grote springkussens tot beschikking.

De springkussens voor buiten worden door feesten, evenementen of opendagen gekocht door bedrijven. Maar ook door liefhebbers van luchtkastelen uit verschillende regio’s. Je kunt bij ons terecht voor een springkussen naar wens.

Heb jij binnenkort een verjaardagsfeestje, babyshower of andere gelegenheid? Maak dan kennis met een groot assortiment grote of extra grote springkussens.

We leveren alle springkussens compleet met blower en haringen. Nu zonder verzendkosten.